söndag 9 mars 2014

Underbara skidstrumpor

I år blev det ingen skidresa för oss och särskilt mycket vintersportande blev det inte heller. Det fanns ju ingen snö nästan och skidresan blev svårbokad med både liten bebis hemma samt stora barn med skolplikt. Nåja, då blir det mer pengar över till sommarsemester istället.

Något som är viktigt för bekvämligheten och därmed hela skidsemestern är att ha rätt kläder. Oftast när det gäller träning är jag inte så kinkig men just skidåkning kräver en del. Rätt sorts underställ så att man både håller sig varm och fräsch. Skön och bekväm mössa som håller värmen och inte åker ned. Bra skidhandskar som är böjliga men ändå inte blir blöta direkt. Det nästan viktigast är dock STRUMPORNA!

Pjäxor som spänns åt jättehårt och sitter på hela dagarna kräver sina strumpor. De ska sitta uppe, vara varma men får inte på några villkor alls korva sig eller knöla. Jag brukar köpa strumpor uppe i skidshopen i fjällen. Där har de bra märken, men kanske inte det bästa priset. Jag har ett flertal Bolastrumpor i skidstrumpgarderoben. De är helt underbara. Detta är ett sponsrat inlägg men Bola är verkligen toppen, sponsrade eller ej! Sitter uppe, håller kvaliteten år efter år, är sköna och lätta att dra på och korvar aldrig.

Just nu använder jag faktiskt skidstrumpor när jag är ute och joggar eller cyklar. Trots att det inte är någon snö så är det fortfarande ganska kallt ute. Då passar ett par varma men ändå tunna sportanpassade strumpor perfekt.

Vill man vara lite mer ekonomisk så planerar man i förväg och skippar impulsinköpen i skidshopen. Hos strumpbolaget.se köper man strumpor till bra pris. Bola har inte bara skidstrumpor utan även kompressionsstrumpor och träningsstrumpor men för mig funkar skidstrumpor perfekt även till jogging och cykling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar