fredag 11 april 2014

Datorhaveri fixat- bilder säkrade

Vi har haft ett datorhaveri hemma, därav det mycket långa blogguppehållet. Det gick bra med datorn till slut. Maken är ganska kunnig inom IT och även när det gäller pc så han fixade problemet till slut.



Men ett tag var det rätt nervöst när datorn bara visade en blåskärm. Inte bra. Det jag är mest orolig för är alla våra fina foton vi har i datorn. Vi kör backup, båda via externa hårddiskar och via molntjänster på nätet. Bilderna tittar vi ganska ofta på. Man glömmer hur små barnen var och när de förändras gradvis ser man det inte lika lätt som när man jämför gamla foton med nya.




Men allra helst vill man ju ha bilderna på papper så att man kan sitta och bläddra i ett album som man alltid gjort tidigare. Det är inte så vanligt att man gör det nuförtiden men det är trevligast.  Vi skriver ut bilder då och då på vår skrivare HP Deskjet 1000.




Bläckpatroner kan man köpa här. Smidigt att få hemlevererat. Handyink har även bläckpatroner till en stor mängd andra skrivare förutom just den modell vi har. Titta på deras hemsida för stort utbud och bra priser.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar