onsdag 30 april 2014

Spaniendrömmar

Vi sitter och bokar semester och det haglar önskemål från barnen. De vill åka till ett varmt land där man kan bada. Allra helst till Spanien. Vi var på Mallorca för ett par år sedan, i Alcudia. Det var fantastiskt för en barnfamilj. Härligt klimat, fantastiska stränder, trevliga spanjorer och riktigt god mat.


Stranden i Alcudia
Vi åker gärna till Spanien igen. Barnen har flera klasskompisar som hyrt hus i Spanien och vi tänkte försöka oss på att hyra hus eller lägenhet vi också för att kunna laga mat själva och för att få plats med hela vår stora familj. Barnen vill dock helst bo på hotell för att det, enligt deras tycke, är lyxigast. Vi får se vad vi enas om.

Några som jar både hus och lägenheter är Fuerte Hoteles. Man blir riktigt ressugen när man tittar på hemsidan. T.ex. detta hotell ser riktigt trevligt ut. Stora pooler och barn under 12 år bor gratis. Det fanns massor av sporter att pröva på också.

Nu bär det iväg till valborgsfirande och helgen ska ägnas åt trädgårdsfixande och deklaration men sedan ska det bokas semester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar