onsdag 21 maj 2014

Lampor från AH belysning på Lampgallerian

Vår ena toalett verkar ha fått för sig att ge upp nu. Det har varit dags att fixa den ett tag men nu är det verkligen kris. Vi kan ju köpa bara en ny toalett men vi skulle vilja fräscha upp hela den lilla gästtoaletten.

Det är roligt att fixa och renovera, inte lika kul när man måste dock. Men när väl grovjobbet med trista rör och stammar och sånt är gjort så är det härligt att få välja kakel, tapeter/färg och inredningsdetaljer.

Något som är väldigt viktigt i ett badrum/toalett är belysningen. Vi renoverade vårt stora badrum för några år sedan och fick då bra belysningstips. Vi har blandat spotlights, fasta taklampor med armatur och inbyggd belysning i spegel.

Det är roligt att titta på lampor och lätt att köpa på nätet. T.ex. finns Lampgallerian som har ett stort utbud av olika märken, bl.a. AH Belysning.  Både bredvid toaletten och i taket har vi fantastiskt fina lampor från märket AH Belysning. Deras produkter är strama och har enkel men galet snygg design.

I vårt badrum har vi en fyrkantig spegeltaklampa med fyra spottar och till den matchar en väggbelysning, med tre spottar från AH belysning. Den är lik den nedan visade lampan ( bilden nedan, lånad från Lampgallerian). Jättefin!



Vill man titta på fler lampor inom badrumsbelysning eller egentligen inom vilken kategori som helst man kan tänka sig så ta gärna en titt hos Lampgallerian. De har en väldigt snygg och lättnavigerad sida och många många fina lampor!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar