fredag 20 december 2013

Koll på telefonin med Teleffekt

När jag pluggade fortfarande sommarjobbade jag några somrar som receptionist på ett större företag. Det var ett väldigt roligt jobb med fart och fläkt hela dagarna. Mycket kundkontakter, kontakter med glada budkillar som spänstade in genom dörren med cykelhjälm på huvudet. Trevlig personal på företaget var det också.

I receptionistjobbet ingick även att svara i telefon och agera växeltelefonist. Det var inte alltid så lätt. Ibland ringde någon kund och sökte någon som inte svarade. Jag meddelade då att personen inte var anträffbar. "Nehej, var är han då" undrade kunden. Det var inte så lätt att svara på. Andra gånger kom kunder till receptionen och skulle ha möte i något av alla våra konferensrum men det gick inte att veta var för personen de skulle ha möte med hade kodat ur sin telefon utan att meddela vilket konferensrum han/hon skulle sitta i.

Då hade det varit bra med en riktigt smart telefonilösning som höll reda på var alla kollegor befann sig, som visade vilken annan kollega som fanns på plats om inte den sökta personen fanns på plats. En sådan lösning har Teleffekt. Man kan se var folk befinner sig, bara genom att använda en surfplatta.

Teleffekt ser också till att företaget får den smidigaste och mest prisvärda lösningen för just det företagets storlek och behov. Operatörsval optimeras för lägsta kostnad. Besök Teleffekt och läs mer! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar