torsdag 13 februari 2014

Tidningskungen

Mina barn är i den åldern att de gillar att läsa tidningar väldigt mycket. Allt läsande är bra tycker vi. Ja, inte PRECIS allt kanske, men serietidningar är bra eftersom de lockar till läsning. I julklapp fick barnen en gemensam prenumeration på Bamse. Egentligen fick de två prenumerationer men vi lyckades ändra den ena prenumerationen till tidningen Robot istället. Den handlar om TV- och datorspel och passar barn i 5-12-årsåldern. Mina barn älskar både Bamse och Robot.

Båda tidningarna kommer ifrån Tidningskungen. Tidningskungen har ett enormt utbud av tidningar för både pojkar, flickor, barn och vuxna.  En rolig variant av prenumeration de erbjuder heter Flex. Då betalar man 99 kronor i månaden och så får man prenumerera på tre olika tidningar. Man kan dessutom byta tidningar när man vill. Riktigt smart för en familj.

Nu hade barnen tur att få två prenumerationer men annars kunde vi kört en flex och så kunde jag ha lagt till en Privata Affärer till mig. Eller M3 till maken kanske. Det är roligt med tidningar och som sagt, att läsa är bra. Man kan ju även dela med släktingarna. Svärmor skulle älska Hemmets Journal till exempel. Så ta en titt hos Tidningskungen och inspireras!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar