måndag 2 september 2013

Fotobok (sponsrat inlägg)

När man har en liten bebis hemma går tiden alldeles för fort. Man fotograferar och fotograferar för att kunna spara alla underbara små ögonblick eller en sådan här perfekt alldeles ny liten hand.


Men tiden räcker inte till för att hinna sortera och framkalla alla fina foton som sedan ska sorteras igen och sättas in i album. Har man kvar sina foton i datorn kommer man förr eller senare att behöva flytta över dem elektroniskt till något annat medium. Vem använder t.ex disketter idag ?

En bok är dock alltid en bok och jag tycker att fotoböcker är jättesmarta. Då tvingas/ kan man välja ut sina absoluta favoritfoton och göra t.ex. en babybok eller en bok om semestern ett visst år, eller kanske bara en bok med små söta händer och fötter?

Önskefoto har massor av olika fotoböcker, ringbundna, mjuka och i olika format. Förutom att man vill ha dem själv så blir det perfekta presenter till mor- och farföräldrar. Jag ska verkligen se till att vara ute i god tid med julklappar i år så att jag hinner göra fina fotoböcker.

Att ta vara på sina minnen och ständigt ha dem tillgängliga är något som skänker lycka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar