torsdag 5 september 2013

Sponsrat inlägg- streaming med ViaPlay

Det var länge sedan vi tittade på vanlig TV här hemma, d.v.s. på TV-program som vi tittar på i realtid, på deras ordinarie sändningstid. Det är också ganska ovanligt att vi faktiskt sitter framför TV:n och tittar på TV. Det tittas på TV i sängen, i soffan och i barnrummen, men inte på traditionella apparater utan snarare på Ipad eller smartphone.

Både vi och barnen väljer vad vi ska se på TV, istället för att slötitta. Det känns riktigt bra faktiskt.

En annan sak som man har slutat med nuförtiden, jämfört med när jag var liten, är att hyra film. Undrar om det kommer att finnas några videobutiker kvar överhuvudtaget om några år. Nu finns allt smidigt och klart att bara streama, var som helst och när som helst.

En ytterligare fördel med streaming, förutom att du kan titta varsomhelst och närsomhelst, är att tjänsten kommer ihåg exakt var du var någonstans i tv-serien, filmen eller det du höll på att titta på. Att kunna pausa när det är middagsdags eller läggdags är guld värt. För ett tag sedan provade vi en gratismånad från ViaPlay och jag tyckte att det fungerade riktigt bra. Framförallt var filmutbudet både stort och uppdaterat. Jag såg bl.a. ”Bridesmaids” och ”I don’t know how she does it” om en karriärkvinna som har småbarn. Hög igenkänningsfaktor! Att streama film och tv-serier är framtiden och det ska börjas i tid….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar