lördag 5 juli 2014

Drömstället för en konferens?

Nu mitt i sommaren och semestern är det kanske svårt att tänka sig att man ska tillbaka till jobbet  överhuvudtaget. Men så är det för de allra flesta och jobbet är ju förhoppningsvis givande och roligt för det mesta. Extra roligt kan det vara att åka iväg på en konferens, som en kick- off för ett stort projekt eller för att lära känna varandra bättre i en arbetsgrupp.

Viktigt på konferensen är såklart själva innehållet med möten, föredrag eller annat arbete. Men minst lika viktigt är omgivningar, miljö, service och mat på konferensanläggningen. En trevlig helhetsupplevelse bidrar till att stärka sammanhållningen i gruppen.

Jag tycker att maten på konferensen är viktig. Den får gärna vara lätt, kännas hälsosam men också lite spännande och nyskapande. Omgivningarna ska vara vackra, gärna nära vatten. Utsikt över vatten mår alla bra av! Om det finns roliga gruppaktiviteter är det också ett plus!

Som småbarnsförälder ser man gärna att konferensanläggningen är lätt att ta sig till och från. Dels för att hinna lämna på dagis och skola, dels för att lätt kunna ta sig hem om det händer något.

Coor Konferens har en mängd konferensanläggningar i Stockholm och Götebord för olika smaker och inriktningar. Min favoritanläggning här är nog Alvik Strand, som ligger nära vatten och har en stor härlig trappa att sitta i. Ser ut som ett mysigt upplägg för konferens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar