lördag 26 juli 2014

Städmaskiner

Det är härligt när hela familjen är hemma på sommaren. När barnen och deras kompisar springer in och ut i trädgården. När dagarna tillbringas på en sandig strand och när glassätandet sker dagligen bara för att det är semester och härligt soligt. 

Mindre härligt är det faktum att alla dessa underbara sommaraktiviteter sätter spår i form av gräsklipp, jord, sand och vatten inomhus. Glasskladdiga barn spiller på bord, golv eller sig själva och alla sommarmåltider genererar en hel del disk. Så tyvärr innebär sommarlovet också en hel del nödvändig städning.

Det finns sätt att göra städningen roligare, t.ex. Genom att hyra sig en städmaskin från CleanMachine. De hyr inte bara ut maskiner utan säljer också, både nya och begagnade. Här finns både stora maskiner för kommersiellt behov och stora lokaler, såväl som mindre maskiner.

Jag skulle vilja prova att åka städmaskin någon gång. Barnen skulle ju säkert älska att få köra omkring med ett städmaskinsmonster men de är inte tillräckligt stora ännu för att ett rejält städuppdrag skulle vara säkert med kidsen som förare. Om jag skulle anordna en större fest i en lokal någon gång lan jag mycket väl tänka mig att hyra en städmaskin. Det går troligen mycket snabbare och ger bättre resultat än mopp och hink.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar