måndag 7 juli 2014

Nytt jobb i höst?


När man är hemma och mammaledig hinner man fundera en hel del på livet, tillvaron och också en del på jobbet. Jag har ett bra jobb och trivs bra men det är alltid roligt att drömma om något nytt. Tycker det är svårt att veta vad man egentligen vill göra i livet. Det ändras hela tiden, i alla fall för min del och det finns många olika saker jag kan tänka mig att göra.

 Det kan vara svårt att veta var man hittar alla roliga jobb någonstans. Det finns ju de största rekryteringssiterna men dessa kan vara svårnavigerade och ha alldeles för mycket att leta bland. Då kan det vara bra med en specialiserad rekryteringsfirma. En rekryteringsfirma som är specialiserad inom ett visst område förstår oftast vad jag som kandidat kan tillföra då vi talar samma språk yrkesmässigt sett.

Har man bakgrund inom försäljning så kan man vända sig till Vendator Bemanning.
De är specialiserade på just försäljning och har rekrytering och bemanning inom området. Just nu finns ett ledigt jobb som innesäljare på Actic. Actic har träningsanläggningar över hela Sverige och över 200 000 anslutna kunder. Ser ut som ett roligt jobb för den som gillar hälsa och träning. Ta en titt på Vendators hemsida så kanske du hittar ditt nästa jobb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar