fredag 18 oktober 2013

Sponsrad video - Att vara vuxen har sina fördelar - Malaco testar 18-årsgräns på godis

Det är mycket som ska göras när man är vuxen. Städa, jobba, betala räkningar, byta blöjor, rensa avloppet och allt det där andra som ingen annan gör åt en när man har flyttat hemifrån. Därför är det inte mer än rätt att man har några fördelar också som vuxen, sånt som man inte fick när man var barn. T.ex. äta godis varje dag och ha lördag hela veckan, efter att barnen har gått och lagt sig.

Jag erkänner att jag äter godis flera dagar i veckan än bara på lördagar. Det smygäts lite efter att barnen har gått och lagt sig och det gäller att komma ihåg att dölja spåren efter en kvällsfika framför en lagom läskig TV-deckare. Annars hittar smådetektiverna godispapperen eller påsarna direkt och förstår att vuxna faktiskt inte bara äter godis på lördagar. Det vore INTE bra om den hemligheten blev avslöjad.

App, app, app, inget godis till dig, lille vän! 

Malaco har provat att införa strängare lördagsgodisregler för alla under 18 så att barnen inte kan fuska genom att smita iväg till affären. De kan inte ens komma åt godiset genom langning, spana in nedanstående video:

Detta är ett sponsrat inlägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar