lördag 5 oktober 2013

Det börjar bli kallt och dragigt


Nu har det till sist blivit höst även här. Det är soligt fortfarande men kallt i skuggan. Vi har ett ganska gammalt hus och med detta följde också ganska gamla fönster. Nu  på hösten känner man att det drar kallt på golven nära de flesta fönster.

Det börjar bli dags för oss att byta fönster och jag har kikat runt lite på olika fönstertillverkares sidor. En tillverkare är Kronfönster som sponsrar detta inlägg. Det finns en stor mängd olika typer av fönster. Det finns aluminiumfönster, fönster av pvc, träfönster och specialfönster som kan vara runda eller specialformade fönster.

Jag misstänker att det passar bäst med träfönster eftersom det är det vi har nu. Spröjs är väldigt fint också men det kanske blir svårare att putsa? Jag kan inte så mycket om fönster ännu men det fanns mycket att läsa på Kronfönsters hemsida.

Jag håller som sagt på att samla information fortfarande men det känns smart att välja ett företag med svensk tillverkning så att de förstår vårt klimat och gör vinteranpassade fönster.

Bild lånad av Kronfönster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar