tisdag 8 oktober 2013

Skogs- och friluftsliv

En sportig familj gillar att vara utomhus, eftersom de flesta sportupplevelser förhöjs av naturen. Vi cyklar och springer ofta i skogen, gör skärgårdsutflykter eller går bara till vår närmaste lilla skog och tillbringar några timmar där med barnen.

Vi packar med en stor ryggsäck med sittunderlag, termosar, drickor, ketchup, senap, korv, pinnbrödsdeg, tändstickor, tidningspapper att tända eld med, massor av hushållspapper, regnkläder, kniv att tälja korvpinnar med och självklart gott fikabröd, te och saft och så ger vi oss iväg till skogen.

Det är roligt att göra upp egen eld, både för stora och små. Samla ihop lagom små pinnar att tända brasan med och större stockar/vedträn som ger bra korvgrillningsglöd. I vår närmaste skog finns ett antal färdigställda grillplatser så vi gör inte upp eld fritt i skogen och förstör naturen.

Bra ryggsäck, bekväma kläder, varma sittunderlag och täta termosar är bara några av de natur- och friluftssaker som gör att utflykten blir roligare och bekvämare för familjen. Hos Addnature finns det otroligt många saker att sätta på julklappsönskelistan för vår familj. Friluftsliv behöver inte vara komplicerat. En dag i närmaste skog med korvgrillning och fika är en riktig höjdare för både stora och små.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar