söndag 29 juni 2014

Tycker du illa om vintern?

Just nu är det kallt och mulet utanför fönstret. Att tänka på vintern känns inte direkt så lockande. Inte innan vi åtminstone fått lite sommar. Sena kvällsbad, picknickar, minigolf, krocket, hoppa studsmatta, strosa barfota i sanden. Innan dess vill jag inte ha ännu mer kallt väder. Vissa delar av vintern gillar jag. Framförallt de där soliga gnistervita dagarna när det är precis lagom kallt och man kan åka skidor eller pulka och dricka varm choklad i backen. Det som inte är lika roligt är början av vintern. I november när allt blir mörkare och mörkare och det är slaskigt och alla blir förkylda och trötta.

Då kan det vara härligt att se fram emot julperioden med  innemys och julbord. Att fixa julmys är dock förknippat med en hel del stress. Vår familj föredrar att gå ut på restaurang och äta julbord. Lite dyrare, visst, men då slipper någon i släkten handla, städa och laga mat i flera dagar i sträck.

Bor man i Göteborg kan man redan nu börja fundera på att boka sitt julbord på mysiga Villa Odinslund. Tittar man på bilderna på deras hemsida så ser hela huset ut som ett stort inbjudande pepparkakshus och det finns frestande julmatsbilder som får en att faktiskt börja längta lite lite efter julen ändå. Villa Odinslund ligger väldigt centralt i Göteborg.

Bild lånad från Villa Odinslunds hemsida. Vackert!

De har inte bara julbord utan erbjuder även arrangemang av konferens, fest och bröllop. Man kan också beställa catering om man vill och så kan man äta lunch där på vardagar mellan 11.30 och 13.30.

Julbordet öppnar för säsongen den 21:a november och håller på ända fram till den 22:a december. Så, en uppmaning till er Göteborgare eller andra i närheten: Prova redan nu en lyxlunch på Villa Odinslund och passa på att reka lite inför jul. Vägra novembertristessen, boka in ett härligt avstressande julbord och njut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar